¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Idag på skolan var det som vanligt och när jag kom hem så fikade jag och Magdalena och gick sedan ut till stallet. Skulle rida lektion idag och när jag kom till ridskolan så öppnade jag ländtäcket där framfor sadeln så Lucy vart liv rädd och slängde sig åt sidan och jag..boonnkk ner i marken! Haha men det gick bra ändå. Fast sedan så gick ju ridningen piss också.. Var inte riktigt på humör heller så det kände hon ju det på sig och jaa har väl inte så mycket mera att berätta. Tur att jag har mina vänner iaf och ni veet vilka ni är<3

Ska snart duscha och sova så jag är iaf lite piggare imorgon!


!:)

Idag så var jag på skolan och när jag kom hem så gick jag till stallet och fixade till Lucy och sedan åkte jag, Rbecca och Michaela till mormor och åt middag och vid 20 över fem så åkte vi till landgren och gick på nån mental träning!Det var roligt men det var i 2 ½ timma. Nu så kom jag hem för en stund sedan och ska nog gå ner och se vad dom hittar på nere!:)

Red Daisy igår efter tävlingen också och hon var helt galen och då menar jag det verkligen. Red barbacka och jag fick gå hem och hämta sadel,martingal och pessoa för det gick inte att rida men hon vart iaf lite lugnare!

Slänger in en bild också!

//EllenLunneborg


Tävlingen!

Har ju varit och tävlat i helgen och det gick bra,jag är nöjd!

Lördag LB:

Vi var nolla till första hindret i omhoppningen och då stannade hon på den förbannade trippeln och det gjorde hon förra tävlingen också. Är nöjd ändå för det var ju min andra lb.


Söndag LB:

Hon var tjurig på framhoppningen men då red jag inte särskillt bra heller men när vi kom in på banan så gick det jättebra och vi dubbelnollade och kom 3:a. Vann presentkort på H & M 100kr och rosett+placket.

Är nöjd med helgen men trippeln hade hon kunnat hoppa men jag vart inte riktigt klar innan det så..

Pratade lite med Dannielle också!<3

Red Angel efter Ida hoppat LA:n också! Hon var rolig men piggare än Lucy!:D
Snälla mamma köp hon åt mig?(A)


Har väl inte så mycket mer att säga eller joo jag tycker ni har blivit dålig på att kommentera så skrolla ner och gör det nu!

Och föresten du som kommenterar min blogg hela tin och säger att det inte blev nån skillnad på rummet mitt kan ju draaaaa! Fast jag bryr mig ändå inte vad du säger så du kan ju  fortsätta kommentera om du vill;)

//EllenLunneborg


stääda,städa varje fredag...!

Har städat rummet och här kommer bilder!

före:

Efter:
Bleve nån skillnad??

//EllenLunneborg

Vad tycker ni är viktigast?

Här är en till fråga till er!

Vad tycker ni är viktigast på en tävling?


Att man får en fin runda men kanske inte får någon placering?

Eller att man får en slarvig och okonsenterad runda fast vinner?


//EllenLunneborg

FrååågAA till er!

Här är en fråga till er!!!

Vilken hjälm tycker ni är snygggast????!'


GPAJOHN WHITAKER


CHARLES OWEN


Vad tycker ni???

//EllenLunneborg

<3

Har inte bloggat något på senaste tiden men har inte orkat slå på datorn bara!:p Igår så skulle ju naturligt vis jag halka och slå sönder hela knäet så fick gå till skolsystern! Haha men nu så är det lite bättre med det för jag kan ju gå och springa. Idag så var jag inte med på idrotten heller men vi gick på en teater som var så sjukt dålig! Haha men har faktiskt inte varit på sämre teater fast sedan så hade vi ju tränat in en dans på skolan och då kom några och filmade oss och då så hade dom klippt ihop filmer från andra skolor när dom också dansade och så när vi var där så visade dom upp den och vi skulle dansa till!Det var ju aspinsamt och se sig själv för jag stog ju längst fram också!Haha men jag överlevde iaf med att prata med Ida och jaa.<3 Gick sedan på donken med Nora och där hämtade mamma mig och då gick jag ut till stallet och mockade och fixade där och tog in lullan och red lekton,packade och fixade Lucy tills imorn. Nu är allt paackat och klart(hoppas jag) och Lucy är nybadad!Kliver upp tidigt imorn och för er som vill veta så har jag ställt klockan på 04:30!!!!!!!!!;) Haha men hppas det går bra imorn för är väldigt pepp nu!

Blir både lördag och söndag lb!:)

Nu ska jag duscha!


ciiiiaaaoo


//EllenLunneborg

Tagggaaaa

Svejsan!!:D

Idag på skolan var det tråkigt som vanligt. Gick hem en bit men sedan kom pappa med traktorn så då fick jag åka med han hem! Gick till stallet och mockade och fixade åt ponnyerna och red Daisyy på banan och sedan upp för backen. Hon var fin och pigg. Lucy får nog vila idag om jag inte rider på henne nu kl halv 8 i ridhuset eller någon annan stans men jag ska iaf gå ut till stallet nu och göra något där!:D

Är jättetaggad till timrå också! Längtar också för en annan sak!<33


Aja nu ska jag gå!

hejdå:)


//EllenLunneborg

Kommentera meer!

Idag så har jag varit i skolan och vi hade hk som vi gjorde något bröd som man stekte i stekpannan utan smör.. Men det var ganska gott faktiskt! Fick sjuts av Michaela hem och gick till stallet och fixade åt Lucy och efter ett tag så kom Maggie och då sa hon att det var teoritid kvart i sju så då red vi på den. Vi bytte också hästar och Daisy var faktiskt jätte pigg men Maggie klagar alltid på att hon är så seeg! Haha men hon var lite lat men eftersom vart hon riktigt fin! Maggie gick med mig in för hon inte vågade gå till ridskolan själv i mörkret ! För en stund sedan så gick hon endå! Ska snart gå och duscha och sova!


//EllenLunneborg

Betforbad!

När jag kom hem från Nora så gick jag till stallet och tog in Daisy och Lucy och Daisy gnäggade åt mig!:') Mockade åt Lucy och stog och smsade med Ida S och då la jag telefonen i krubban och sedan skulle jag hälla i betfor och jag tänkte ju inte på att mobilen låg där så jag bara hällde och sedan gick det ett tag och jag undarde var mobilen va och då tänkte jag: säg inte att den ligger under betforn.. Vad tror ni den gjorde, joo där låg den blöt och betforig! Nu är den vattenskadad och ligger på elementet men den funkar iaf men vissa knappar är döda!Eftersom vissa knappar inte fukgerade så ringde jag Ida och sa vad jag gjort och hon tyckte jag var smart!<3 Men tror ni jag hörde mycket av va hon sa? Näpp för det hade ju runnit in vatten i högtalarna så..!

Haha jag  är så smart! Red ut Lucy med Olivia sedan!

Nu så har jag ätit middag och väntar på mamma!

//EllenLunneborg.

SITTER HOS NOORAA!!!!

HEEEEEJJJJJJ!:D
Idag var jag på skolan och vi gjorde inget särskilt. Gick sedan hem till Nora men hon glömde nyckeln i bilen imorse.. Klant! Sanne kom och gav oss nyckeln. Vi fikade och kollade på solsidan. Nu gör vi inte så mkt men mamma kommer väl och hämtar mig snart antar ja!
//EllenLunneborg

^

Piaträningen idag gick bra idag!:) Är sjukt taggad till timrå till helgen! Efter träningen så åkte vi till birsta och fikade och sedan hem. Fixade lite i stallet och nu ska vi åka och äta en pizza och sedan ska familjen gå på bio! ''Hur många lingon finns det i världen'' ska vi se på!;) Blev ett ganska kort inlägg idag men nu måste vi åka!

//EllenLunneborg

:)

Idag har jag ridit ut med Maja och det gick bra! Efter det så gick jag in en stund och sedan ut igen och red Daisy. Det gick också bra med hon var skitpigg den galningen. Gick sen in igen och åt middag och sedan gich jag ut ännu en gång till stallet och mockade åt Rbecca och Michaela. Ställde fram kvällsmaten också och gav dom den. Gich in sen och satt vid datorn en stund och sedan hoppade jag in i duschen och nu så har jag pratat med Ida i typ 45min! Kul att prata med någon man alltid kan lita på för det var ganska länge sedan<3 Kom på att på våra hemma tävlingar så har vi ju 2-dagar så då kan hon ju sova här:D<3 I miss you<3

Nu ska jag ta mig ner och se vad dom hittar på där nere:) Imorgon ska jag träna för Pia klockan ett i Timrå:)

Näe nu ska jag gå hejdå!


//EllenLunneborg


Lördag

Idag så vaknade jag vi halv tio och trodde det var skola men sen kom jag på att de va lördag! Min mage skriker just nu efter mat så ska väl gå ner och äta nåt och sedan ut ttill stallet! Ska rida ut idag,nån som vill hänga med??


Näe nu måste jag ner!!


//EllenLunneborg

^^

Tränar med Rebecca på mitt rum och försöker göra armhävningar!;) Det går inte så bra! Idag tidigare så var jag med Nora och sedan så hade jag markarbete på lektionen!:) Det var faktiskt jätteroligt för vi fick korta och länga emellan två bommar och som minst galoppsprång fick jag 6st och som mest 13st. Det skulle vara 7-8st. Lucy va duktig! Gick på tävlingsmöte sedan!

Gick sedan hem och åt middag och kollade lite på landskampen och ska nog snart sova!:)

Tänkte duscha imorn innan skolan men då kom jag på att vi har idtrott första passet så då kan jag duscha på skolan fast dom duscharna är så äckliga så jag duschar nog hemma ändå! Vi har ändå skidor och det är inte så jobbigt!;)


//EllenLunneborg 

Fredag

Idag på skolan hade vi nationella prov(läsförståelse) i engelska. Det gick faktiskt jättebra i början men eftersom jag alltid läser texten först och sedan översätter den så tar det ju lite tid så när jag gjort ett papper så ropade Magnus att han var klar och vi skulle göra tre st papper.. Då blev ju jag så sjukt stressad så då gick det inte lika bra och sedan blev ju alla klara och började prata så då vart jag så himla iriterad och störd så jag inte kunde fortsätta.. Kommer att få fortsätta på måndag. Efter skolan åkte jag hem med Mikkan och då gick jag till stalle och mockade,gjorde mat och tog in Lucy.Red henne sedan på lektionen och det gick bra men jag red inte så allvarligt idag så hon fick ta det lite lungt. Vi tränade förvänd galopp och det gick bra.

Nu sitter jag och väntar på Maja som ska komma hit!
<3
//EllenLunneborg.


(:

Idag så red jag ut på Lucy och hon var ovanligt pigg och glad men ändå världigt lydig. Putsade sedan hennes sadel,träns,martingal och benskydd. Fixade sedan iordning Fly och red han i ca 40 minuter och det gick bra men sen så tog rebban över. Mockade sedan åt mamma som lär väl börja bli en vana eftersom hon aldrig gör det utan det får vi barn göra åt hon.. Gick på usek möte och vi ska göra ett rosa hinder som det ska stå med blingbling USEK på;) Kom hem för en stund sedan och ska väl ta mig ner och äta middag eftersom min egoistiska familj inte ens dukat åt mig..

Ibland suger verkligen livet!

Det är bara dom här två som gör mig glad!

//EllenLunneborg.

besök!

KOLLA MIN STORASYSTERS BLOGG VARJE DAG OCH KOMMENTERA DEN!!


http://rebeccalunneborg.devote.se/
//EllenLunneborg.

Rebeccalunneborg.devote.se

KOLLA MIN STORASYSTERS BLOGG VARJE DAG OCH KOMMENTERA DEN!!


http://rebeccalunneborg.devote.se/

//EllenLunneborg

Jaha??

Fick en kommentar om att jag skulle sluta kommentera någons blogg och jag brukar inte kommentera så mycket men jag trodde att folk blev glda av att få kommentarer,det blir jag iaf men du/ni kan ju skriva vem du är iaf så jag vet,så jag kan sluta kommentera fast jag inte gör det!

//EllenLunneborg

:)

Hej!:D

Idag så hade vi LK på skolan(livskunskap) i 80 min.. Det var ju inte så roligt och sedan så fick jag veta att jag fått bäst betyg i nationella provet i svenska så det var ju roligt. Fick sen skjuts av min snälle mamma hem och då gick jag ut till stallet direkt och mockade och fixade klart allting där ute och efter en stund så kom Maggie och då gick jag in och fikade liteee. Gick ut till stallet sen igen och red lektion i dressyr och det gick bra men Lucy var lite jobbig i vänster galoppen men hon har blivit så sjukt fin i övergångarna nu:') Det är sån himla skillnad sedan jag fick henne nu!Nu så har jag ätit middag och duschat och ska nog snart ta mig ner och se vad som händer. Ska väl om en stund sova också så jag är pigg i mogon!:)


//EllenLunneborg

:)

Nuså har jag varit ute i stallet klart. ätit middag och duschat så nu så ska jag snart gå ner till mina föräldrar och hitta på något. Red ut på Lucy och det gick bra,red inget på Daisy idag. Imorgon så rider Maggie hon. Kollar på 10:ånde avsnittet av ponnyakuten nu.

Haha det vart ett litet onödigt inlägg men det får duga!

//EllenLunneborg.

(:

johanna  (lauwtje@live.se) om Någon skillnad?:
fint rum du har! :D <333333333333333

Haha tackar!:)<33333333333333333
Kom nyss hem från stan, va där med Nora. Åkte först till donken och sedan så gick vi till badhuset eftersom det öppnade idag. Det var sjukligt fint där specielt där Lena(min faster) hade gjort ritningen;) Det typ lyste olika färger och det var as coolt! Fast det dåliga var att alla bubbelpolar fanns i relax avdelningen och det är 18 års gräns där + så va det fyra bubbelpolar så vi borde iaf fått en! Vi gick sedan en sväng på H & M och sedan ner till Noras pappas jobb och där fick vi skjuts av hennes mamma hem occh nu sitter jag här och ska ut i det härliga vädret och rida Lucy:) Tror det blir en sväng ut och galoppera idag när det är så fint ute!

Aja nu ska jag ta mig ut och jag bloggar säkert mera när jag kommer in!


//EllenLunneborg


Någon skillnad?

Här är bilderna sen jag städade garderoben!:)
Kommentera om det är nån skillnad!Såhär såg de ut innan...


Efter:

Haha på golvet:


Lite av varje
låda(dåliga bilder)!!


Före:

Efter:


Innan:

Efter:Dålig bild!

Min ordning på golvet:
TVÄTTHÖGEN:Min byro där jag har lite kläder:

Min soffa:

Mina rosetter:


Min säng som jag ska ta och krypa ner i nu:

Men nu ska jag sova och glöm inte att kommentera!!:)

//EllenLunneborg

Rensar klädbyron..¨

Sitter och ränsar min byro med kläder och nu inser jag att mer än ½ innerhåller sjukligt fula t-shirtar(stava).Haha ni får se före efter bilder sen!

//EllenLunneborg

åååh Mikkan jag orkar inte!!!!

Lite frågor till dig Ellen!
Om du fick välja en B, C, D-ponny som är ute och tävlar vilken skulle du vilja rida då? och varför?

Skriver väl ändå då;)


B-ponny:Javetinte riktigt men iaf Cherie för jag har ju haft hon och kanske Munsboro Scott för han ser så rolig ut och en ponny på hästnet som heter Atomic Kitten för hon ser så himla pigg och hoppglad ut.

C-ponny: Haha Angel bara för att och nån mer;)

D.ponny:Haha Munsboro Cooper skulle va kul och prova, Munsboro Shaft han ser så fin ut och nån mer jag inte kommer på nu:) 

Haha!!

//EllenLunneborg.

NYA BILDER!!!!

Här kommer lite bilder som Isabella har knäpp både på Björne och på Daisy när hon stegrar!:)<3
'

//EllenLunneborg

'

 

där var lite bilder sen Björne och Daisy väldigt fina som Issa knäppt!<3

 

och här är Issa snyggingen själv<3

haha fin;)<33


:)

Igår så tillbringade jag ju kvällen med Isabella och Maja! Vi såg på ''Tusen gånger starkare''. Någon som sett den? Den var bra iaf, sen så kollade vi på ''I rymden finns inga känslor'' fast den kollade vi knappt på för vi typ pratade och smsade med Issas kompisar ist!;)Haha men åkte hem nån    gång och sov!

Vaknade idag vid halv tio och då klev jag upp och år frukost och gick till ridskolan och kollade på klubbhoppningen och Maggie tävlade tjur Foxy men det gick bra andra  rundan i 60 då var dom nolla men i 70 så värgade hon ut sig och dum Foxy slängde av henne.Aja gick hem efter ett tag och red ut med Maggie och Campe. Vi red Örsön och galopperade ganska mycket. Sedan så kom det typ 10 millitärer på motorcyklar och skrämde livet ur dom.Kom hem vi halv fyra och då försökte jag uppfostra min andra tjurponny som springer över en när hon ska in i boxen och det gick ju inte så vidare bra men hon vart lite bättre iaf. Maggie och jag gick in och år glass sen så åkte hon hem och nu så sitter jag här och ska snárt ta en snabbdusch så jag är ren när mamma kommer in:)


//EllenLunneborg

!

Träningarna för Björne idag och igår gick super! Hade den nya remont nosgrimman och martingalen på henne och hon fungerade bra på den!Igår direkt när vi kom hem så åkte vi till Håkansson och åt tårta. Idag när vi kom hem så följde Isabella med Maja och vi åt donken när vi kom hem allihopa. Sedan så tog jag in mina hästar och skrittade ut Copper med Michaela och nu så har jag duschat och ätit middag och snart så drar jag till Isabella och Maja och vi lär väl slå på en bra film eller göra något liknande!:)

Nu så ska jag ta mina långa ben och gå ner och be om skjuts till flöjtgatan 1 haha!;)
//EllenLunneborg.


Top Nordpol

Fick en fråga av Wilmis om vem vi betäckte Daisy med och det är den här skönheten:

Top  Nordpol  RP  146

Modell i hööks!

//EllenLunneborg.

Hur jag lärde Daisy stegra?!"

fick en fråga var Johanna det här:

kan inte du göra ett inlägg hur du lär dina hästar att stegra? du verkar vara jätte duktig på sånt!! :D<3333333333333333333


Så jag tar väl och gör det då!!

Det började med att jag skämtade om att jag skulle lära henne stegra, så då petade jag me ett spö på hennes mage och då blev hon sur och små hoppade lite så då berömde jag henne mycket och gav henne goodiis.sen så provade jag igen,igen o igen och så fort hon stegrade så gav jag henne jättemycket godis och berömde. Sen så kunde hon,men daisy är så himla lättlärd så hon lär sig saker så snabbt men det var ungefär så jag lärde henne!


//EllenLunneborg.!!!!

HELLOOOOO!!!!

Vaknade för ett litet tag sedan och klev då upp så nu sitter jag bara vid datorn. Min mage skriker efter mat men jag ger den godis ist!

Det här står på schemat idag:

11.00 äta lunch

11.30 gå till stallet

11.32 mocka Lucys box

11.50 tömma skottkärran

11.55 lägga in hö och betfor

12.00 Göra hö och havre,ny betfor

12.05 Ge Lucy en morot

12.10 Packa tills träningen ikväll

12. 30 ge Lucy en morot


Det var det som stog på schemat idag på förmiddagen:)

Sen ikväll så ska vi åka och träna för Björne,det blir både idag och imorgon!


Näe nu ska jag ner och äta lunch!!//EllenLunneborg.


!!!!

Fick ett förslag av min syster att jag skulle skriva om det som står här nedan,så jag tar väl och gör det:)Tycker du kan skriva ett inlägg om dom hästar du provridit=P och de skriva om härtarna du ridit i stallet och skriva om vad du tycker om dom bra och dåliga saker?=)

Skriva vilka du skulle vilja få rida i stallet,
vilken som är din favvo på ridis och vilken du skulle vilja rida=P

Hästar jag provridit


Den första hästen jag ''provred'' eller jag fick rida den när Rebecca provred Jakita en c-ponny som vi skulle köpa men inte gick igenom. Det var iaf en b-ponny som hette Janette haha men den fick jag rida lite då.Har ingen bild på henne


Den andra jag provred var Daisy som jag fick rida lite på en äng och vi tog hem henne på en gång på lån:)Madans vi hade Daisy på lån så åkte vi till Felicia och provred Lucinda, ett b-ponnysto skimmel.Det gick ju ganska bra i början men sedan så ramlade jag av henne så då ville jag ha Daisy ist;)

Har ingen bild på lusssan:)


Det var dom  jag provridit;)


Hästar jag ridit i stallet


FLYING WITHOUT WINGS

Fly är en pigg och busig d-ponny som är gråskummel och åtta år iår. Har inte ridit han så många gången men han är ganska tung i handen/tycker jag) men man behöver mycket ytter skänkel på honom.När jag rider honom får jag jätte ont i min ena axel och jag undrar vad det beror på men han är iaf jätte gullig och nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer:)
PUTTIN

Putte är en ganska stor häst fux med stjärn och han är 9 eller 10 år och senast jag red honom så var han ganska trög och död för skänkeln men han var ändå rolig på något sätt:) Putte brukar få sina dampanfall då och då och om han vore så duktig som han är fin så skulle han vara rena drömhästen!

Snyggputte!


CEASAR

Ceasar är en väldigt stor häst som är brun men stjärn och jag har ridit han en gång men det var väldigt länge sedan,så jag har inte så mycket att skriva om han!


COPPER FIELD 26

Copper är mammas stor häst brun med inga täcken men jag brukar inte få rida han så ofta men han är ganska lagom pigg men mamma har inte brytt sig  så mycket om honom på senatse tiden så när hon kommer så blir han så glad:')

NORTHON


Northon är en svart d-ponny som när jag senast red han så var han valdigt pigg eftersom Nathalie inte rider han så ofta men han är rolig att rida men han var stel och gick knappt att stanna när vi galopperade! Jag brukar gå och ge han en morot så han blir glad!

Hade ingen bild på han:/

TWISTED GRINGO

''Pucken'' är också en svart d-ponny med stjärn och han är väldigt nätt.Det var jättelänge sedan jag fick rida Pucken men han är pigg och känslig på skänklarna och ganska rolig att rida! Eftersom det var så länge sedan jag red så har jag inte så mycket mer att söga;)
TOMACS CAMPARI

Campe har jag ridit några gånger och senast så var det i somras och då hoppade vi lite skogshinder:) Han är pigg när man rider ut och så är han mjuk i munnen och ganska rolig att rida:) Skulle gjärna rida han nu igen och se hur han är att rida!?:)
CARLO


Carlo är en d-ponny som är brun med stjärn och han har jag ridit en gång och han är ganska grov men ändå inte så jätte pigg och inte seg heller. Han har ju lite fasoner för sig men man sitter ju där man sitter när han gör sina tokigheter;)
Hade ingen bild!DAISY

Daisy är pigg och glad när man rider ut men när man kommer till ett ridhus så tycker hon att det är så tråkigt så då blir hon seg. Daisy är en väldigt lättlärd b-ponny mörkbrun med bläs.Jag har just lärt henne stegra och,buga och pussas:)Hon var också min första ponny!<3

CASPIAN SUNSET

''Lucy'' är en c-ponny fux med strimbläs.Hon är en lydig ponny som sällan gör några bus eller hittar på några egna ideer.Hon är världens snällaste när man rider ut och går i bra form i dressyr men i övergångarna kan  hon va väldigt jobbig och köra upp huvudet. Hon är rolig att hoppa och hon är lagom pigg:)
Här var lite om hästarna jag ridit i vårat stall!:)

Hästar jag skulle vilja rida i stallet


Här är några hästar jag skulle vilja rida i stallet:)


HU I SAN
MANOLITO HMina favorithästar på ridskolan:

CASTOR

Hade ingen bild på han men han är d-ponny skimmel:)


BELLIS ESS

Bellis är fux med stjärn och 119,5cm hög:)

bellis2_N3_1
Nu så har jag äntligen skrivit klart allt och ska snart gå och duscha och sedan bara umgås med familjen nä halva är bosrta;)


//EllenLunneborg

Daisy(':

Har vaknat för en stund sedan och vid tolv ska jag och Maja åka till birsta! Ska bla köpa nån ny grimma till Lucy och kanske nå mera åt na. Nu så ska jag snart gå ut till stallet och göra klart där innan vi åker till birsta. Jag vet inte riktigt vart jag ska rida idag men hon behöver gå dressyr för torsdag,fredag är det Björne träning.

Kan ju också ta och säga att Daisy är väldigt duktig på att stegra nu och här är en bild:D


Haha lill gumman<3

Näe nu ska jag ta mig ut och fixa i stallet så cIo!


//EllenLunneborg.

SVAREN PÅ FRÅGORNA!!!

Har nyss varit ute och ridit på Daisy och tränat henne att stegra och hon kan det nu:D Lucy får vila idag. Ikväll så är det u-sek möte på ridskolan och Vi tycker att vi ska köpa jackor,schabrak till ridskolehästarna och mysdrässar.Undra va Stina tycker?Jaja klockan sju så är det möte och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra men eftersom jag inte har så mycket att göra så tar jag svaren ifrågestunden här och nu!:)


Postat av:


Vad är ditt mål med lucy i år?

Svar: Mitt mål är några nollor i LA:)

Postat av:

Vilka bloggar läser du?

Svar:Jag läser många bloggar men jag orkar inte skriva upp alla här.


Postat av:


vilka är dina bästavänner?

Svar:Först och främs Nora,Maja,Johanna,Linnea,Fanny,Filippa:)<3

Postat av:

vilken är din favvo färg?

Svar:Blått och rosa

Postat av:

vad heter dom som hjälper dig med daisy?
Svar:Madgalena,Ellen och Sara:)

Postat av:

hur högt har du hoppat med daysi?

o med lucy?

Svar: Daisy:ca 105 Lucy: 110-120vet inte riktigt:)


Postat av: yvve

vad är dina mål?

Svar:Med vadå?
Lucy är det iaf nolla i LA


Postat av:

vill du att jag ska hjälpa dig meed nån häst???

Svar: Jag vet ju inte vem du är men jag har ju tre hjälpryttare så nej det behöver jag inte.

Postat av: sara

vad ska du göra på lörda?

Svar: Hehe jag jag vet inte vilken lördag du menar;)


Postat av:

saknar du cherie?

Svar:Det är klart att jag gör<3


Postat av: emma

Vill du vara med mig någon dag?

Svar: ja vet inte.

Postat av:

Älskar du mig? :]

Det är klart rebban


Postat av: wilma

hur många hästar har du haft? Svar: Min andra EGNA nu:)
vad har du för mål med Lucy i år? Svar: Nollor i LA:)
och vad har du för dröm att göra med henne den tiden du har henne? :)<33Svar: jag vet faktiskt inte än:)<333

Postat av: emma

vad vill du ha för häst när efter lucy?

Haha Jag vill ha en till c-ponny <3

Postat av: sarah

fiin blogg:)


SVAR:Tack:)Postat av: johanna häst & foto blogg

varför är du bäst? :D<33333333333

Svar:jadu<333333333333haha
Tack så jättemycket för alla frågor fråga järna mera i vanliga inlägg också:)


//EllenLunneborg.

´^´

HejHej![:


Var ute och släppte ut hästarna  i morse och mockade åt mina hästar, gjorde hö och kraft. Gick sen in och sov till halv tolv! Nu så lyssnar jag på musik och ska väl snart äta lunch och sen ut till stallet och rida ut med Rebecca. Daisy ska också ridas idag så jag får väl se vart jag rider henne. Håller på att lära henne nya tricks och nu kan hon stegra ganska bra! Haha nu kan hon buga,pussas,be snällt och stegra ganska bra:)

Näe nu ska jag ner och äta något innan min mage döööör:(

Haha hejdå

//EllenLunneborg.


:)

Igår så var Filippa, Fanny, Maja och Maggie hos mig och Maggie sov över här!Vi gjorde tacos och märängswich(stava) och när vi åt så berättade Michaela och Rebecca spökhistorier så jag började grina;)Haha men jag är livrädd för sånt dära..Sedabn så spelade vi med andra ord..Det gick ju inte så bra.Vid tolv tiden åkte dom hem och jag och Maggie gick och la oss!Nu så har Maggie inbillat sig att det var nån som knackade på fönstret eftersom en av spökhistoriena handlade om det... O herregud Maggie!!!Nu så ligger hon i min säng och och kollar i min kalender!
Haha vi ska nog snart ner och äta frukost:)

Igår så tävlade jag ju och det gick riktigt jäkla skitbra!:')Lucy var helt enkelt K I N G E N : D
I lc så nollade jag och fick 59 poäng i stil hoppningen och kom fyra:)I  lb så var hon nästan finare för då tog hon i mera men då stannade hon på trippeln men hon hade kunnat hoppa där menmen sedan så hoppade hon resten lika bra och jag är supernöjd med dagen och jag red ju inte för att vinna utaför att nolla:)

Mmen nu ska jag och Magdalena ner och äta frukost:)Tjohoo!;]

Hej på er som läser denna blogg!

Ska ju sova här :]

Rebecca har skrämt mig as mycke o sen majas blick! :o

Sen så blev ellen också rädd, osen fanny!

onu sitter ellen&rebecca o snackar om usek blblbalbla!

Men ni har väl frågat mycke på ellens frågestund? 15st fråger, ni ska nå 20! =D

Rebecca, du också!

men läs min blogg!

 www.mewethem.blogg.se


 Världens finaste på bild!!! <3333
/ Magdalena Törnered

Ny kavaj(':

Hello allihopa!


Idag så var det skola och sen så skulle vi typ åka pulka efter lunchen, och det var ju inte det roligaste så jag Sofie och Tilde hade snöbollskrig istället:)

Fick skjuts av mami hem och gick ut till stallet.
Min kavaj hade kommit också och den var asa snygg:DMockade åt lusen och gjorde mat och tog in na!Red dressyrlektion och hon var riktigt jobbig idag men hon vila ju igår satt...Aja lusen va duktig ändå<'3Hade redan packat nästan allt och som tur var så hittade Michaela Anna scarpati schabraket:D

Vi handlade och nu så har jag nyss käkat middag och nu ska jag duscha.

Lill Ellen red dejjan idag och här är en bild på dom:

//EllenLunneborg.


Fråga, fråga, fråga

Lucy vilade idag som sagt men jag passade på att tvätta hennes benskydd som inte var så rena och smörjde sadeln,tränset och magplattan och packade lite nu innan Timrå:)

Hittade inte anna scarpati schabraket som jag skulle ha till luvan..

Hoppas Rebecca vet vart det är.

Nu så ska jag åka lite bil with my sister och köpa semlor!

Blir en mongobild:

//EllenLunneborg.


Hihi(':

Juste fråga också på frågestunden några inlägg her nedan:))

hello

Slänger in ett inlägg nu innan skolan...


Har ätit frukost och ska snart gå ut till bussen!

Lucy vilar nog idag!:)

Aja nu måste jag gå för bussen kommer nog snart


//EllenLunneborg

NY FRÅGESTUND NU!

Wilma tyckte jag skulle ha frågestund så då får det väl bli så då!:)Fråga så mycket ni kan,avslutar frågestunden när det kommit minst 10 STYCKEN som frågat!!!
FRÅGAAAAA


//EllenLunneborg.


RSS 2.0